Empresa

Qui som

L'any 1990 es constitueix NOMBER S.L., empresa immobiliària especialitzada en l'explotació de concessions. La companyia va ser fundada per la família Viñas. Posteriorment es va fusionar amb les empreses de les famílies Ventura i Fenes, creant Àltima, la principal empresa funerària catalana.

El mateix any Nomber aconsegueix la concessió del Cementiri Comarcal Parc de Roques Blanques i, des de llavors, ha continuat la seva expansió amb el desenvolupament de noves concessions: Sant Cugat del Vallès, el 1997, o El Prat de Llobregat i Sant Just Desvern, el 2001, entre uns altres, fins a avui dia.

L'any 2005, NOMBER S.L. absorbeix Gestió Integral de Cementiris S.L. i neix GIC de Nomber, S.L.

GIC de Nomber, S.L. és a l'actualitat la principal empresa de gestió de cementiris a Catalunya. La capacitat humana i tècnica, l'experiència ?i el coneixement del sector avalen a GIC de Nomber com la companyia més capacitada per ajudar als ajuntaments en l'administració dels seus cementiris, optimitzant la gestió econòmica i assegurant un perfecte seguiment i control.

GIC de Nomber s'encarrega de la gestió integral de 12 concessions en 15 cementiris i duu a terme serveis de manteniment i neteja, així com serveis d'inhumació i exhumació de sepultures a 59 cementiris i disposa de 3 centres crematoris amb 4 forns i 6 tanatoris, realitzant anualment prop de 2.760 inhumacions i 3.740 incineracions.

Els nostres clients

Gestionem integralment els següents cementiris:

A més, duem a terme serveis de manteniment en els següents cementiris:
    
Cementiri Municipal de Begues
Cementiri Municipal de Cubelles
Cementiri Municipal de Esplugues de Llobregat
Dos Cementiris Municipales de Pallejà
Cementiri Municipal de Sant Boi de Llobregat
Cementiri Municipal de Santa Coloma de Cervelló
Cementiri Municipal de Sant Joan Despí
Cementiri Municipal de Olivella
Cementiri Municipal de Torrelles de Llobregat
Cementiri Municipal de Vallirana
Cementiri Municipal de Vilafranca del Penedès
Cementiri Parroquial de Castelldefels
Cementiri Parroquial de El Papiol
Cementiri Parroquial de La Palma de Cervelló
Cementiri Parroquial de Sant Climent de Llobregat
Cementiri Parroquial de Sant Genís dels Agudells

Notícies

Barcelona, 26 de febrer de 2008.- El Cementeri Comarcal Parc de Roques Blanques ha obtingut la certificació EMAS, que avala la seva sòlida trajectòria en política mediambiental i garanteix la plena transparència de gestió en aquest àmbit.

Barcelona, 13 de maig de 2008 - GIC de Nomber SL ha signat un conveni de col•laboració amb el Consorci del Parc de Collserola mitjançant el qual el cementiri Parc de Roques Blanques es compromet a donar suport econòmic per al manteniment, conservació i promoció d´aquest espai natural.

Certificats

Mediambiental

Qualitat