Covid-19

banner covid-19

Des dels cementiris de GIC de NOMBER volem informar-los de les mesures de contenció vigents, que emprenem per a actuar amb la màxima responsabilitat davant la situació creada per la pandèmia de la COVID-19.

Accions preventives

Aquestes mesures tracten de protegir tant a les persones que visiten els cementiris com al personal que els atén, amb la finalitat de no afavorir la propagació davant possibles contagis i atesa la interpretació de les normes emanades de les autoritats competents.

1. El personal d'oficines reduirà al màxim el contacte amb les persones que hagin de realitzar qualsevol gestió en el cementiri i que hauran de venir proveïts de màscara. S'evitarà en tot moment el contacte físic.

2. Recomanem sol·licitar cita prèvia per a realitzar qualsevol gestió in situ. Poden fer-ho trucant al telèfon de cada cementiri, en horari d'oficina.

3. L'assistència als cementiris per a enterraments en cas d'inhumació respectarà el criteri general vigent de distància de seguretat.

4. Les floristeries dels cementiris que hi tenen estaran obertas al públic.

5. S'incrementa la freqüència de neteja en tots els espais dels cementiris, tant en les oficines com en els serveis, d'acord amb la nova normativa vigent.

Aprofitem per a recordar que és imprescindible prendre les mesures d'higiene preventives que indiquin les autoritats sanitàries.

El personal dels cementiris de GIC de NOMBER agraeix a totes les persones que vinguin als cementiris la seva comprensió i col·laboració davant aquesta situació.